2% DOI LA SUTĂ 2%

0
2050

Sprijină Activităţile MECANTURIST

Sprijină activităţile MECANTURIST prin donaţii

sau redirecţionând 2% din impozitul pe profit

  • Acţiuni de promovare a activităţilor în aer liber, pentru a putea oferi atât pentru cei tineri cât şi cei în vârstă  posibilitatea de  a îşi petrece timpul liber în natură.
  • Implicarea tinerilor în activităţi de ecologizare  având drept scop educarea lor în spiritul conservării mediului înconjurător.
  • Organizarea de tabere tematice montane  pentru tineri fără posibilităţi.
  • Acţiuni de împădurire în judeţul Galaţi.
  • Actualizarea informaţiilor privind itinerariile  turistice din munţii Buzăului.
  • Amenajarea de izvoare turistice în munţii Măcinului.
  • Amenajarea unui refugiu turistic în munţii  Măcinului, în vederea unei mai bune  promovări a acestei zone turistice.

De ce MECANTURIST ?

MECANTURIST reprezintă un grup de români normali, de toate vârstele şi ocupaţiile care promovează activităţile în aer liber, protejarea mediului înconjurător, educaţia montană,  o viaţă sănătoasă şi activă în general.

Noi am ales muntele, pentru că muntele înseamnă trudă dar şi răsplată, înseamnă armonie cu natura, înseamnă frumos, înseamnă respect.

Urcatul pe munte e doar o parte din efortul necesar de a ne regăsi tradiţia, valorile, spiritualitatea, respectul faţă de semeni şi faţă de natură.

În anii precedenţi, doar 25% din numărul de persoane care puteau direcţiona 2% din impozitul pe venit au făcut acest lucru, restul preferând să îi lase autorităţilor care ne conduc.

Poate că cei cu spotul de ţară, România – Ţara Opţiunilor au avut dreptate.
Astăzi este opţiunea ta să ne ajuţi, mâine poate să ni te alături.

Nu fiţi indiferenţi! Implicaţi-vă!

Susţine MECANTURIST – pentru o Românie normală.

Alăturaţi-vă campaniei noastre de 2% prin completarea  formularului 230 ce poate fi accesat dând click pe imaginea de mai jos.

Formular230

După completarea formularului 230, declaraţia poate fi depusă personal la Administraţia Finanţelor Publice a sectorului/localităţii pe raza căreia aveţi domiciliul sau transmisă prin poştă, prin scrisoare recomandată.

De asemenea, declaraţia o puteţi înmâna unui reprezentant al Asociaţiei MECANTURIST, care o va transmite către Administraţia Finanţelor Publice corespunzătoare.

Pentru alte informaţii te rugăm să ne contactezi.

Persoană de contact: Dan Popa – secretar general Asociaţia MECANTURIST; e-mail: office@mecanturist.ro;

Îţi mulţumim !

 Asociaţia MECANTURIST
Galaţi 800365, str. Constructorilor nr.1D
CIF: 30222734
IBAN: RO09 RNCB 0141 1274 8064 0001
www.mecanturist.ro

 

Articolul precedentRelaxare prin Nemira
Articolul următorMunţii Vrancei-Cheile Tişiţei
Sunt născut în toamna anului 1982 a zilei de 19 din luna septembrie. Am un suflet de copil ce refuză să crească. Agreez drumeţiile pe munte cât şi ieşirile de la malul bălţii. În rest pe lângă ceva psihologie socială şi mai multă inginerie profesională mă conduc după conceptul că totul este relativ în viaţă. Astfel, fiecare zi din viaţă reprezintă o altă viaţă căutând să trăiesc azi cât şi pentru mâine. Sunt liber ca un vânător de peisaje din întreaga lume. Şi eu am vise cum au toţi, sunt diferit pentru că lupt să mi le confirm prin ceea ce fac. Îmi clădesc amintirile azi nu mâine, că mâine poate e prea târziu. Sunt altfel...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Te rugăm introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.