Mecanturist de Ziua Securitatii si Sanatatii in Munca

0
3006

Cu ocazia Zilei Securitatii si Sanatatii in Munca organizata de ArcelorMittal Galati S.A. la  data de 20 Aprilie 2019 Asociatia Mecanturist a participat la eveniment, pavilionul Mecanturist a fiind un punct de atractie pentru cateva sute de participanti la eveniment.

Echipa noastea a fost foarte … portocalie si cu raspunsuri la toate intrebarile puse de vizitatori.

Alaturi de noi au fost si partenerii nostri de la Imbold si CSN Mila 80, activitatile noastre comune fiind interesante si, surprinzator, noi pentru unii galateni.

S-au pus intrebari, s-a manifestat interes pentru activitatile noastre, s-au probat echipamente montane, s-au facut planuri de calatorie iar copiii au experimentat – chiar si demonstrativ – viata la cort!

Sloganul nostru,“Exprimarea prin miscare!”, si-a pus amprenta pe galateni, vizitatorii pavilionului Mecanturist bucurandu-se pentru oportunitatea de a-si petrece timpul liber si altfel decat erau obisnuiti. Feedback-urile din partea participantilor la eveniment au curs si in primele zile ale acestei saptamani, oamenii solicitand detalii despre cum pot accesa forumul si cum pot participa la drumetii montane.

Logistica de care am dispus a fost acoperitoare pentru intentia noastra si a starnit curiozitati pe care membrii comunitatii noastre le-au deslusit.

De asemenea, atat copiii cat si adultii s-au trezit cu stickere lipite pe haine si brate (stickere cu logo-ul Mecanturist .

Panoul cu poze a fost iarasi atractiv, oamenii conturandu-si o idee despre noi privind fotografiile.

Un alt interes manifestat a fost acela legat de diplome, trofee si medalii – expuse pe masa. Li s-a explicat oamenilor despre Stafeta Muntilor dar si despre istoria Mecanturist.

Aceasta a fost doar una din modalitatile de constientizare a comunicatii cu privire la activitatea noastra, Asociatia Mecanturist putand fi promovata in multe feluri: turele in sine, actiunile de ecologizare, parteneriate cu asociatii care au aceleasi pasiuni, Scoala Altfel, etc…

Multumim tuturor!

Articolul precedentAteliere pentru Cercetasi in Padurea Garboavele
Articolul următor42 de ani de exprimare prin miscare !
Sunt născut în toamna anului 1982 a zilei de 19 din luna septembrie. Am un suflet de copil ce refuză să crească. Agreez drumeţiile pe munte cât şi ieşirile de la malul bălţii. În rest pe lângă ceva psihologie socială şi mai multă inginerie profesională mă conduc după conceptul că totul este relativ în viaţă. Astfel, fiecare zi din viaţă reprezintă o altă viaţă căutând să trăiesc azi cât şi pentru mâine. Sunt liber ca un vânător de peisaje din întreaga lume. Şi eu am vise cum au toţi, sunt diferit pentru că lupt să mi le confirm prin ceea ce fac. Îmi clădesc amintirile azi nu mâine, că mâine poate e prea târziu. Sunt altfel...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Te rugăm introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.