Constructor de Călătorii prin Viaţă

0
2698
Fiecare persoană dă sens vieţii sale aşa cum crede de cuviinţă.
Consider că noi oamenii suntem născuţi a fi constructori. Ne construim propriul drum în viaţă.
Suntem îndrumaţi la anii tinereţii de către arhitecţii de seamă ai momentului cunoscuţi sub numele de părinţi, rude sau prieteni. Ulterior, la vârsta maturităţii, imprimăm construcţiilor noastre propriile idei oferind personalitate muncii noastre zilnice. Toate acestea ne ajută pe noi să fim multumiţi de realizările noastre. Exteriorizându-mă niţel asociez rezultatele cu mulţumirea de sine redată de fericire, o stare de spirit, cred, dorită de toţi pe toate cele 3 segmente: profesional, social şi familial.
Detaliind puţin munca de constructor, pe care o facem toţi de-alungul vieţii, mă voi rezuma spre o parte din activitatea depusă de mine pentru mulţumirea sufletească. Voi căuta să prezint bucuriile redate de amintirile cotidiene ce mi le clădesc prin ceea ce îmi văd ochii şi aud urechile. De aceea pe calea mesajelor scrise, înlocuindu-mi virtual glasul, încerc cât se poate să expun succinct Gânduri Alese Despre Călătorii de Poveste.
Poate că despre unele călătorii făcute la munte sau la mare, în ţară sau străinătate, la câmpie prin oraşe ori prin sate ascunse printre dealuri  vor rămâne doar pentru mine, lăsate la păstrare pentru a sufletului alinare în această lume trecătoare. În schimb despre multe din ele voi scrie, luându-mi în serios în viitorul apropiat rolul de îndrumător Constructor de Călătorii prin Viaţă.
Articolul precedentDobrogea
Articolul următorDe la extaz la agonie – primavara pe-un Giumalau al trairilor
Sunt născut în toamna anului 1982 a zilei de 19 din luna septembrie. Am un suflet de copil ce refuză să crească. Agreez drumeţiile pe munte cât şi ieşirile de la malul bălţii. În rest pe lângă ceva psihologie socială şi mai multă inginerie profesională mă conduc după conceptul că totul este relativ în viaţă. Astfel, fiecare zi din viaţă reprezintă o altă viaţă căutând să trăiesc azi cât şi pentru mâine. Sunt liber ca un vânător de peisaje din întreaga lume. Şi eu am vise cum au toţi, sunt diferit pentru că lupt să mi le confirm prin ceea ce fac. Îmi clădesc amintirile azi nu mâine, că mâine poate e prea târziu. Sunt altfel...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Te rugăm introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.