2 ani de activitate – Asociația MECANTURIST

9
2400

Asociația MECANTURIST Galați aniversează 2 ani de activitate de la data constituirii.

Dacă la început am fost 9 persoane care am pus primele pietre de temelie a noului MECANTURIST, de-alungul acestei perioade de 2 ani, am reușit să strângem în cadrul MECANTURIST peste 80 de membri.

MECANTURIST reprezintă un grup de români normali, de toate vârstele şi ocupaţiile care promovează activităţile în aer liber, protejarea mediului înconjurător, educaţia montană,  o viaţă sănătoasă şi activă în general.

Noi am ales muntele, pentru că muntele înseamnă trudă dar şi răsplată, înseamnă armonie cu natura, înseamnă frumos, înseamnă respect.

Urcatul pe munte e doar o parte din efortul necesar de a ne regăsi tradiţia, valorile, spiritualitatea, respectul faţă de semeni şi faţă de natură.

mecanturist

Articolul precedentMasivul Hăşmaş-Cheile Bicazului Pereţii nordici şi mai departe
Articolul următorDorinte implinite
Sunt născut în toamna anului 1982 a zilei de 19 din luna septembrie. Am un suflet de copil ce refuză să crească. Agreez drumeţiile pe munte cât şi ieşirile de la malul bălţii. În rest pe lângă ceva psihologie socială şi mai multă inginerie profesională mă conduc după conceptul că totul este relativ în viaţă. Astfel, fiecare zi din viaţă reprezintă o altă viaţă căutând să trăiesc azi cât şi pentru mâine. Sunt liber ca un vânător de peisaje din întreaga lume. Şi eu am vise cum au toţi, sunt diferit pentru că lupt să mi le confirm prin ceea ce fac. Îmi clădesc amintirile azi nu mâine, că mâine poate e prea târziu. Sunt altfel...

9 COMENTARII

  1. La Mulți-Mulți Ani MECANTURIST! 🙂
    Vreau să cred că noul Mecanturist 2012 nu este doar o asociație, nu doar o adunare, ci și un mic „fenomen” la nivel local ce a crescut foarte mult în acești doi ani de la înființare.
    Mi-ar plăcea ca fiecare membru al Asociației Mecanturist să aibă parte de un mic exercițiu de imaginație, preț de doar câteva secunde: activitatea montană fără Mecanturist.
    Pentru mine, Mecanturist înseamnă: prieteni, noutate, munte, plăcere!

  2. LA MULTI ANI MECANTURIST ! si la cat mai multe drumetii.
    Bucuria intalnirii cu natura si frumusetile ei sa ne impulsioneze mereu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Te rugăm introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.